Laddningsbar 24V massagepistol med 6 huvuden – extra starkt batteri

1299 kr

Inklusive moms

Fri frakt vid köp över 699kr!

Slut i lager

  • Fri frakt vid köp över 699kr, annars 49kr!
  • Handla tryggt  med Klarna.
  • Snabb leverans 1-3 dagar.

MALATEC massagepistol är den starkaste pistolmodellen på marknaden! Ingen är så effektiv! Jämfört med andra modeller som erbjuder en pistol med bara 2 batterier har VÅR MODELL så många som 6! Detta ger dig möjlighet till kontinuerlig drift under mycket lång tid på en laddning. Dess prestanda är på högsta nivå! Maximal massagekraft! Se till att musklerna förnyas ordentligt, pistolen tillåter massage hemma, utan att behöva ständiga besök hos sjukgymnasten. Den kommer att lindra ömhet, stelhet och muskelsmärta.

20 PROGRAM – jämfört med modeller som bara erbjuder 5 program, låter VÅR MODELL dig ändra upp till 20! Detta är det största utbudet av möjligheter, vilket möjliggör individuell anpassning av hastigheten till musklerna där den ska användas. Pistolen har en tydlig display som visar programmet, så du har konstant kontroll över det. Arbetsintensiteten ändras med hjälp av den vaksamma pekpanelen, tryck bara försiktigt – du behöver inte tvinga till att ändra läge.

6 utbytbara massagehuvuden – varje muskelgrupp kräver lämpliga stimuli, och tack vare 6 olika huvuden är det möjligt att arbeta med många muskler, även de som är svåra att nå. I uppsättningen hittar du tips som: runda, platta, kula och gaffel – en detaljerad beskrivning av var du ska använda dem hittar du nedan i beskrivningen. Pistolen var gjord av material av bästa kvalitet, den passar perfekt i handen, platsen där vi håller den har täckts med en halkfri struktur som förhindrar att den glider under proceduren.

FODRAL – uppsättningen är förpackad i ett praktiskt fodral / försvaringsväska med handtag, inuti finns en insats som har speciell prägling på var och en av elementen i uppsättningen. Å andra sidan finns det en maskpartition som gör att du kan packa t.ex. träningsmaterial. Fodralet låter dig ta med setet på en resa, och för mobila fysioterapeuter blir det enkelt att transportera.

SPECIFIKATION – färg: svart; motorns märkspänning: 24V DC; batterityp: litiumbatteri (Li-lon); kapacitet: 2400mah; laddningstid: 120 min; mått (längd / bredd / höjd): 24 / 5,5 / 24,5 cm; kabellängd: 100cm; vikt: 1,2 kg; vikt med förpackning: 1,5 kg.

SPECIFIKATION

svart färg

motorns märkspänning: 24V DC

batterityp: litiumbatteri (Li-lon)

kapacitet: 2400mah

laddningstid: 120 min

mått (längd / bredd / höjd): 24 / 5,5 / 24,5 cm

kabellängd: 100 cm

vikt: 1,2 kg

vikt med förpackning: 1,5 kg

Inkluderat i förpackningen:

försvaringsväska

massagepistol

Strömförsörjning

6 massagehuvuden

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Laddningsbar 24V massagepistol med 6 huvuden – extra starkt batteri”