Sittcykel, ihopfällbar pedaltränare miniträningscykel

699 kr

Inklusive moms

Fri frakt vid köp över 699kr!

Slut i lager

 • Smidig ihopfällbar sittcykel
 • Enkel att ta med
 • Manuell motståndsjustering
 • Inbyggd dator
 • Fri frakt vid köp över 699kr, annars 49kr!
 • Handla tryggt  med Klarna.
 • Snabb leverans 1-3 dagar.

Smidig ihopfällbar sittcykel. Enkel att ta med på resa eller till kontoret. Sittcykeln är avsedd för övningar för både över- och underkropp. Det är möjligt att trampa med både ben och armar, vilket får rörelsen att påverka axlar, armar, övre rygg och ben. Perfekt för personer som lever en stillasittande livsstil, sitter länge vid skrivbordet och för äldre med nedsatt rörlighet. Cykeln är också perfekt för tränings under graviditetens senare del. På grund av dess funktionalitet kan den också användas av personer i rullstol.

Cykeln är hopfällbar, du kan fälla den i 2 steg. Dra bara i ringen på benet för att frigöra, ta sedan bort benen tills de klickar. Tack vare vikningsfunktionen tar den ännu mindre plats; du kan förvara den nästan var som helst, den kan lätt passa i ett skåp, till exempel.

LCD -DATOR – Cykeln är utrustad med en dator som mäter nödvändig information, dvs total träningstid, total distans, total rörelsetid under träning, total rörelsetid under alla pass (värdet återställs efter byte av batteri) och antal kalorier som bränts. Räknaren tillåter full kontroll under träning, samt möjlighet att se framstegen från träning till träning.

Många fördelar – att använda en sittcykel ger ett antal fördelar. Det förhindrar muskelförtvining, förbättrar effektiviteten i cirkulations- och andningssystemet, främjar blodtillförseln till extremiteterna mm.

Under stabilisatorerna har cykeln halkfria kuddar som ger utmärkt grepp, både när du använder ben och händer. Den rör sig inte under träning, inte ens på hala paneler eller bordet. Båda pedalerna har dessutom en halkfri struktur som garanterar bekväm användning.

SPECIFIKATION

strömförsörjning: 1x LR 44 (ingår)
motståndsjustering: manuell
motstånd: magnetisk;
maximal användarvikt: 100 kg
mått (längd / bredd / höjd): 32,5 / 40 / 16cm
vikt: 2,4 kg
vikt med förpackning: 2,67 kg

Vikt5 kg
Märke

MALATEC

3 recensioner av Sittcykel, ihopfällbar pedaltränare miniträningscykel

 1. Jörgen

  Mycket bra att använda

 2. Eva

  Jag har den på jobbet. Rekommenderas

 3. CG

  Bra, men kunde va lite mer motstånd.

Lägg till en recension