Back Stretcher – Ryggsträckare | Hållningsträning i ditt hemmagym

379 kr

Inklusive moms

Fri frakt vid köp över 699kr!

Slut i lager

Förbättra din hållning med Back Stretchern. Stretcha ut ryggen och gör din bål smidig. Släpp muskelspänningar, förbättra flexibiliteten i axel och ryggmusklerna, återställ ryggens normala krökning.

  • Fri frakt vid köp över 699kr, annars 49kr!
  • Handla tryggt  med Klarna.
  • Snabb leverans 1-3 dagar.

Stretcha ut ryggen och gör din bål smidig. Släpp muskelspänningar, förbättra flexibiliteten i axel och ryggmusklerna, återställ ryggens normala krökning och förbättra hållningen.

Efter alltför många timmar vid bildskärmar, paddor och mobiler kan det vara svårt att upprätthålla en normal och korrekt hållning. Kroppen är inte gjord för att sitta framåtlutad många timmar varje dag utan den kommer att anpassa sig till det du gör och ge dig en dålig hållning.

Back stretchern kan hjälpa dig genom att motverka framåtskjutande axlar, gamnacke och dåliga hållning. Du fäller enkelt ihop den till en kompakt enhet som gör den smidig att ta med överallt för att snabbt kunna ta fram den och träna. Passar lika bra hemma som på jobbet eller gymmet.

Två-i ett: Kan användas både när du ligger och sitter.

3 nivåer: Den första nivån på 7cm är startläget som ger minst stretch och lämpar sig för nybörjare. Nivå 2, 9cm hög, ger mer stretch och rekommenderas för avancerade användare. Nivå 3 är 11cm hög och erbjuder maximal stretch.

2 sidoremmar med räfflad yta för akupressur och ett medelstort skumband. De kombinerar komfort med hälsofrämjande egenskaper.

OBS! Har du diskbråck eller andra skador i ryggen bör du iakta försiktighet innan du har rådfrågat en läkare/specialist.

Material: ABS och Polypropen.
Mått: Höjd 7-12cm, bredd 26 cm, längd 39cm.
Nettovikt 530g

Vikt0,64 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Back Stretcher – Ryggsträckare | Hållningsträning i ditt hemmagym”