Foam Roller Slät 29,5x15cm

199 kr

Inklusive moms

Fri frakt vid köp över 699kr!

6 i lager

  • Fri frakt vid köp över 699kr, annars 49kr!
  • Handla tryggt  med Klarna.
  • Snabb leverans 1-3 dagar.

Massagerullen är gjord av EPP-skum med en densitet på 52g/l. Skummet är allergivänligt och luktfritt, vilket möjliggör bekväm användning av rullen. Ytstrukturen på rullen gör att den minskar risken för att halka, vilket garanterar säker träning vid användning.

Rollern är en produkt som används för massage och träning; Ett måste för att lindra muskelspänningar och för att minska ömhet eller smärta. Det används också för att förbättra cirkulationen, minska kroppsfett och celluliter. Det är bra för att stärka upp kroppen och stärker dessutom träningens effekter. Roller fungerar också bra under rehabilitering av ryggraden eller korrigering av dålig hållning.

Mycket ofta, efter träning, är kroppen öm och inte helt rörlig – för att regenerera musklerna räcker det inte att ge vatten, syre och näringsämnen. Genom att rulla och sätta press på musklerna förbättrar vi blodtillförseln, därför kommer muskler och fascian som omger dem kommer att regenereras mycket snabbare.

ANVÄNDNING AV EN RULLE
lindrar ömhet och smärta efter träning
minskar stress
effektivare cirkulation av syre
formar kroppen
Varaktigheten av övningen med en rulle för en muskelgrupp bör inte överstiga 3 minuter. Det rekommenderas att undvika popliteala zoner, ben och delar av kroppen där nerverna är nära huden eftersom de kan skadas. Kontraindikationer för rullövningar är hematom, blåmärken, stukningar, färska skador etc.

SPECIFIKATION

svart färg
material: EPP (polyuretanskum)
maximal belastning: 200 kg
mått (längd / bredd): 29,5 / 15cm
vikt: 165g

Vikt0,165 kg
Märke

MALATEC

1 recension av Foam Roller Slät 29,5x15cm

  1. Sebastian

    Min sjukgymnast sa åt mig att skaffa en foam roller, inget jag ångrar. Otroligt skönt att sträcka ut ryggen med

Lägg till en recension